Глобалистите са готови на всичко, за да запазят властта сиФранция

...
Глобалистите са готови на всичко, за да запазят властта сиФранция
Коментари Харесай

Лъжи, шантаж и популизъм по европейски

Глобалистите са подготвени на всичко, с цел да запазят властта си

Франция е загрижена за намесата в изборния развой от страна на непознати страни. Само доскоро френските управляващи, в колективен хор от европейски ултралиберали, упрекваха Русия в драконовски способи за битка с опозицията и ограничение на свободата на словото, а през днешния ден одобряват като че ли преписан от нас закон, регулиращ активността на непознатите неправителствени организации и сътрудници на въздействие.

Но текстът на съветския закон също значително се основава на сходни правила на американското и английското законодателство, което, естествено, не попречи на Съединени американски щати и Англия също да ни осъдят.

Интересното е, че членовете на парламентарната комисия по разузнаването излязоха с самодейност за приемане на сходен законопроект във Франция още през ноември предходната година. Както AFP заяви тогава, в документа, аргументиращ нуждата от незабавно стягане на разпоредбите за неправителствените организации в Петата република, се показва, че

Разбира се, това е алюзия за спора в Украйна. А за съществена опасност се считат по този начин наречените „ сътрудници на Путин “, което в модерна Европа значи всеки, който дръзне да се усъмни в правилността на курса, който глобалистите, водени от Урсула фон дер Лайен, постановат в Европейския съюз.

Очаква се на 25 март Народното събрание да прегледа законопроекта на първо четене. Още повече, че идващите парламентарни избори във Франция ще се проведат едвам през 2027 година Защо такова бързане? Просто е. От 6 до 9 юни 2024 година ще се проведат избори за Европейски парламент, резултатите от които значително ще дефинират ориста на европейските страни през идващите няколко години.

И по тази причина за ръководещия през днешния ден хайлайф в Европейски Съюз е извънредно значимо да предотврати успеха на евроскептиците, чиято възходяща известност се следи в съвсем всички страни от Европейски Съюз.

Освен това, с цел да реализира стремежи резултат, Брюксел е подготвен на всевъзможни ограничения, в това число и на откровени операции, опитващи се да излъжат лековерния европейски гласоподавател.

Словенското списание Demokracija неотдавна писа за една такава скица, публикувайки на страниците си публикация с доста самоуверено за тези времена заглавие „ Губи се, Урсула! “ /Разкарай се, Урсула/, адресирана, както разбирате, до сегашния началник на Европейската комисия.

Какво общо има фон дер Лайен с това? Работата е там, че макар че кандидатурата за ръководител на Европейската комисия се номинира от Европейския съвет, състоящ се от ръководителите на всичките 27 държави-членки на асоциацията, и останалите членове на комисията, със единодушието на ръководителя, се оферират от Съвета на Европейския съюз, състоящ се от министрите на страните-членки на Европейски Съюз, всички те би трябвало да бъдат утвърдени от същия Европейски парламент, чиято съпротива може да коства поста освен на „ вещицата Урсула “, само че също и на всички нейни съучастници, да вземем за пример шефът на европейската дипломация Жозеп Борел.

И по този начин, в словенското списание се споделя, че опасявайки се от увеличение на представителите на десните партии след резултатите от изборите за Европейски парламент през юни, Европейският съвет за външни връзки (ECFR) предлага на локалните управляващи да не построяват предизборните акции не върху поддръжката на писналата на всички Украйна ( в успеха на Киев имат вяра не повече от 10% от европейците), а за някаква си

Една от тези тематики може да бъде острият проблем с миграцията. Изглежда на пръв взор, че това е не по-малко токсична тематика от Украйна. Защо да я разчовърквате? Ама не е по този начин. Не си коства да се подценява европейската йезуитщина.

„ написа Demokracija. –

По мнението на създателя на публикацията, пактът е предопределен за евтина агитация, не носи нищо ново и не избавя Европа от „ неконтролираното настъпление на пришълците от арабския свят и Африка “.



, - се споделя в обявата.

Просто казано, има типична машинация, в случай че щете, игра на „ Тука има-тука нема “. Между другото, заслужава да се означи, че Словения, ситуирана на брега на Адриатическо море и граничеща с Италия, Австрия, Унгария и Хърватия, знае от първа ръка какви са проблемите на незаконната миграция. Бившата югославска република, която разгласи самостоятелност през 1991 година, а след това се причисли първо към НАТО, а по-късно към Европейския съюз през 2004 година, убеден съм, въобще не се е подписвала при приема за това.

Но фактът, че евроглобалистите употребяват лъжливи трикове в политиката си, не е толкоз неприятен, доста по-лоши са задачите, за които го вършат.

Както написа списание Politico, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен желае да направи същия трик, който по време на пандемия и, възползвайки се от страха, в действителност вкарва военна тирания в Европа, като, несъмнено, назначава себе си за всесилен деспот.

„ написа изданието. –

Говорим за основаване на обособен пост комисар по защитата в Европейската комисия, чието появяване се възприема от мнозина в Европа като опит на Брюксел да узурпира властта.

Както означи членът на сегашния Европейски парламент от Ирландия Мик Уолъс, изненадващо е, че концепцията за назначение на комисар за мира, а не за войната, се роди в Европейска комисия.



- показва парламентаристът.

Няма подозрение, че след установяването на персоналната си власт фон дер Лайен освен де факто, само че и де юре ще стане фюрер на Европейския райх. За страдание, ние към момента помним доста добре по какъв начин сходни мечти се набиват в главата на германеца (в необятен смисъл). Но е ясно, че без да докара поддръжниците си в Европейския парламент, ще бъде извънредно мъчно за някогашния началник на немското министерство на защитата да направи това.

И не се заблуждавайте от демократичния темперамент на процедурите, посредством които се пробва да реализира това. Нацистите, дръзвам да ви припомня, също пристигнаха на власт в Германия посредством избори за Райхстаг. Историята се повтаря. Понякога даже прекомерно буквално...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36837Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед30947Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед30482Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед34808Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед71008Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед548198Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178278Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136380Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121917Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92010Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков8527Управляващите в България ликуват от атентата в Москва, само че отмъщението ще е нечувано за всичкиХристо Георгиев2854

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР