Глобален ли е настоящият конфликт? По отношение на обхвата, да.

...
Глобален ли е настоящият конфликт? По отношение на обхвата, да.
Коментари Харесай

Има още инструменти освен ответното изстрелване на Апокалипсиса

Глобален ли е актуалният спор? По отношение на обсега, да. Той включва всички райони и множеството страни по света по разнообразни способи, освен като спектакъл на войната или в доставките на оръжия, само че и в политиката на наказания, във въвличането в ценови войни, изпитвайки резултата от понижаване на доставките на зърно или смяна на цената на барела нефт.

Но когато споделяме, че против Русия е почнала тотална война, тя с целия свят ли се води? И подготвени ли сме самодейно да се „ намесим “ военно с онази част от света, с която този конфликт в този момент се реализира косвено, в действителност ли сме подготвени сами да стартираме първи да нанасяме удари по „ центровете за взимане на решения “ в Лондон, Варшава, Брюксел, Вашингтон, в случай че не приказваме за ответни, превантивни, контра или по различен метод неизбежни удари, които стартират Третата международна война? Стратегическите ни документи, интернационалните ни контракти, всичко споделя, че ние не желаеме първи да използваме нуклеарно оръжие, стига да не е заложено оцеляването на страната. Това значи, че най-жестоката тотална война против Русия има два разновидността за край: или краят на света, или някакъв нов международен ред, откакто „ груповият Запад “ разбере, че към този момент не ръководи останалия свят.

Ние не преглеждаме обстановката на нашето проваляне в този конфликт: Западът даде да се разбере, че опитът от края на 90-те и 2000-те години, когато Русия не пропусна шанса да се издигне от разрухата и да се освободи от подчинено състояние, беше взет поради. Поради това този път Западът декларира, че не има намерение да остави на Русия втори късмет, от „ военното проваляне на Русия на бойното поле в Украйна “ до разчленяването на Русия. Но към момента разполагаме с принадлежности с изключение на ответното изстрелване на Апокалипсиса. Зимата, знаете, цените и работните места.

Освен това останалият свят също е изтощен от диктата на западната цивилизация – в това число тъй като Русия не е изолирана, тя продължава да бъде отворена към света. Следователно този световен спор към момента не е спор сред Русия и останалата част от земното кълбо и има късмет да не прерасне в световно самоубийство.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР