Global Tech Summit - най-голямото технологично събитие в региона с

...
Global Tech Summit - най-голямото технологично събитие в региона с
Коментари Харесай

Технологични награди отличават Software Developer-ите на 2018

Global Tech Summit - най-голямото софтуерно събитие в района с фокус върху създаването на програмен продукт ще отличи най-хубавите експерти, екипи и компании от софтуерната промишленост.

Форумът Global Tech Summit сплотява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart_Tech, предопределени за професионални разработчици, ИТ специалисти и запалянковци. В програмата на огромното събитие са включени и безплатните начинания Free Tech Training, предопределена за студенти, както и Tech4Kids - за по-малките, само че обещаващи софтуерни гении.

Годишните награди - Global Tech Summit Technology Awards имат за цел да отличат освен водещите софтуерни компании, само че и експертите, които стоят в основата на сполучливите бизнеси в ИТ промишлеността. Най-добрите ИТ експерти и екипи ще бъдат отличени в четири категории: Софтуерен Разработчик на Годината, Екип за Разработка на Софтуер на Годината, Ръководител на Екип на Годината и Технологичен Екип на Годината.

По време на церемонията ще бъдат оповестени ТОП 10 разработчиците на годината и ще бъде връчена специфичната премия “Developer On Focus 2018” на DevStyleR - медията с акцент върху живота на софтуерния отрасъл и експертите заети в него. Призът “Developer On Focus 2018” ще отличи най-влиятелните експерти в обществото на софтуерните разработчици. В конкуренцията ще вземат присъединяване 31 специалисти, които през годината взеха присъединяване в едноименната графа на DevStyleR. Гласуването за “Developer On Focus 2018” ще бъде отворено на уеб страницата на софтуерната медия DevStyleR на 12 ноември.

Сред категориите на Global Tech Summit Technology Awards са още Софтуерна Компания на Годината, Най-добро Работно Място, Кампания на Годината, Благотворителна Инициатива на Годината и други Ще бъдат раздадени и специфични награди за фирмите и експертите, които следват световните трендове в софтуерния бранш срещу дискриминация, развиване на софтуерните общности, образование и поощряване на младите гении, обществена отговорност.

Global Tech Summit Technology Awards се отличават от другите формати, защото показват и правят оценка достиженията на ИТ специалистите и фирмите през очите на техните сътрудниците от промишлеността. Затова гласуването ще бъде отворено на 12 ноември, а финалните резултати ще бъдат оповестени по време на формалната гала на 27 Ноември в НДК.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР