Глоба в размер на 300 лева наложи Районен съд -

...
Глоба в размер на 300 лева наложи Районен съд -
Коментари Харесай

Побеснял варненец направи нещо отвратително в коридора на блок в Морската столица

Глоба в размер на 300 лв. наложи Районен съд - Варна на 60-годишeн мъж за демонстрация на дребно безчинство. Около 17 часа през вчерашния ден,15 януари, на обществено място – етажна площадка от жилищен блок в един от огромните квартали на града, 60-годишният мъж използвал голям брой хули, уринирал по порти на жилища и цапал общия етажен кулоар.

Възмутени от демонстрираното оскърбително отношение, живущи на адреса подали сигнал за протичащото се, като пристигналите на място полицейски чиновници съставили акт на нарушителя.

От доказателствата по делото Районният съд одобри, че става дума за демонстрация на пренебрежение към обществото и по отношение на близките жители, като нарушителят следва да понесе административна отговорност по смисъла на Указа за битка с дребното безчинство. Съдът наложи на 60-годишния мъж санкция над междинния размер, очакван за сходно действие.

Решението на съда предстои на обжалване в 24-часов период. В случай на тъжба, производството пред Окръжния съд бе планувано за 19 януари от 13 ч.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР