Глоба от 400 лева наложи Районен съд - Варна на

...
Глоба от 400 лева наложи Районен съд - Варна на
Коментари Харесай

Ето колко е глобата, ако печелиш пари от клиенти в храстите край пътя

Глоба от 400 лв. наложи Районен съд - Варна на 42-годишна жена за приемане на приходи посредством проституция. Жената е хващана от полицията да печели по аморален метод неедтократно, оповестиха от пресслужбата на съда.

``
реклама

В интервала от 22 юли предходната година до 15 март тази година на няколко пъти подсъдимата е засичана да предлага интимни услуги на клиенти в региона на остарелия път Варна -Бургас, край местността „ Крушките “. Нееднократно се открива, че
тя не се занимава с общественополезен труд, като в същото време чрез проституция получава нетрудови приходи по забранен и неморален начин.

Само през горепосочения интервал 42-годишната жена е била задържана и отвеждана в полицията за връчване на общо 6 предупредителни протоколи.

Конкретно на 15 март т.год., подсъдимата била хваната да предлага услуга в спрян на
намерено автомобил, чийто притежател удостоверил, че е нейн редовен клиент.
Подсъдимата един път към този момент е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административна глоба, още веднъж за подобно действие. Наказанието „ санкция “ бе наложено от съда по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение. Съдебният акт е окончателен и влиза в действие незабавно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР