Глоба от 3 до 15 000 лв. грози комика и

...
Глоба от 3 до 15 000 лв. грози комика и
Коментари Харесай

СЕМ удари Цитиридис с 15 бона глоба - slava.bg

Глоба от 3 до 15 000 лева грози комика и тв водещ Николаос Цитиридис.

Причина за сезиране от страна на Съвета за електронни медии на Николаос е предаването от 25 юни тази година, в който си прави смешки с дамите, жертви на домашно принуждение. Скечът показва водещият, който продава книги с измислени заглавия на Пролетния базар на книгата.

Обложки със заглавия „ Как да бием жена си без да засягане значими органи “, „ 501 метода да схванеш дали си осиновен “, „ Защо дамите заслужават по-ниско възнаграждение “ и „ Как да скрием ерекцията си, в случай че сме на заравяне “ възмутиха редица сдружения подкрепящи дамите минали през ужаса на домашното принуждение.

Преди няколко дни излезе решение на Съвет за електронни медии, който установи нарушаване, а предаването ще бъде глобено макар извиненията на водещите в народен ефир.

Експертите считат, че са нарушени положителните нрави, а за подобен тип прегрешения се плануват от 3000 до 15 000 лева глоба, която към момента не е наложена, защото би трябвало да заседават съветниците и да се вземе решение, разяснява пред „ България Днес “ Бетина Жотева ръководител на Съвет за електронни медии.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР