Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно насилие,

...
Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно насилие,
Коментари Харесай

Жана с глоба 5 бона за домашно насилие

Глоба грози певицата Жана Бергендорф по дело за домашно принуждение, което някогашния й другар Леандър Франциско Янис-Лео заведе против нея с обвинявания за физически и душевен тормоз посредством електронни известия.

Процесът против Жана започва в края на предходната година, а по делото са планувани две съвещания, на които ищецът по този начин и не се яви. От Софийския областен съд дадоха ход на едно от съвещанията, на което се яви единствено юристът на певицата. Делото трябваше да продължи напролет, откакто бе върнато за доразследване а прокуратурата. След като казусът е преразгледан, от държавното обвиняване внасят нов иск в съда против Бергендорф. С него прокуратурата се отхвърля да търси наказателна отговорност от пламенната певица.

Жана люби бижутер

Така тя избавя престой в ареста сред 1 и 3 години, в случай че бъде приета за отговорна. Сега от прокуратурата упорстват да й бъде наложено само административно наказване. Глобата, която Жана може да получи е сред 1000 и 5000 лв., безапелационен е законът, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР