Глоба до 20 хиляди лева грози лицето, който снощи подаде

...
Глоба до 20 хиляди лева грози лицето, който снощи подаде
Коментари Харесай

Казаха с колко ще глобят подателя на фалшивия сигнал за бомба на летище "София, ще му излезе солено!

Глоба до 20 хиляди лв. грози лицето, който нощес подаде подправен сигнал за бомба на летище " София " нощес, заяви комисар Милен Пенев от гранична полиция. Обаждането за сложено взривно устройство е постъпило на 112 към 22.40 от мобилен телефон. Пътниците, намиращи се на терминал 1 и 2, неотложно са били изведени на безвредно разстояние от аеропорта, а тези които са били към този момент на ръб са били свлечени на пистата, оповестява Българска национална телевизия.

Наложило се идващите по това време самолети да останат във въздуха, до момента в който се прави инспекция на летището. Подателят на подправения сигнал се търси. Засега е открито, че е мъж, който се показал с женско име.

Комисар Милен Пенев - шеф на гранична полиция " Аерогари ": Съвместно с сътрудниците от дирекция " Сигурност на летището " и от СОБТ бяха извикани в допълнение профилирани служебни кучета за инспекция на взривни субстанции и откакто взривно устройство не е намерено, към 1.20-1.30 летището е минало към естествен режим на работа. По отношение на лицето, подало сигнала на 112, при установяването му се постанова глоба от 10 хиляди до 20 хиляди лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР