Глейсон Бремер се очертава като едно от най-горещите имена на

...
Глейсон Бремер се очертава като едно от най-горещите имена на
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид приготви 50 милиона за защитник

Глейсон Бремер се обрисува като едно от най-горещите имена на трансферния пазар през лятото. Според информации на „ Гадзета дело Спорт “ над половин дузина клубове желаят бразилеца. Арсенал, Тотнъм и Байерн Мюнхен подготвят офертите си за бранителя, а Атлетико се чака напълно скоро да насочи публично такава. Освен това Интер, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси и Милан също опипват почвата към играча.

Твърди се, че Торино ще търси към 50 милиона евро за своя бранител, което се смята за много сериозна сума от всички интересуващи се. Бразилският национал има 29 мача за Торо през акцията единствено в Серия А, като е отбелязал три гола и е дал една асистенция.

Имайки поради, че Атлетико Мадрид постоянно играе със защитна линия от трима, доста анализатори смятат, че е незаконно Симеоне да има единствено четири варианти разполагаем. Стефан Савич и Фелипе към този момент са надлежно на 31 и 32 и имат потребност от съответна конкуренция за идващия сезон.

„ Лос рохибланкос “ са изправени пред тежка конкуренция за подписа на Бремер, само че наподобяват най-готови да заплатят сумата от 50 милиона, която търси притежателят на „ биковете “ - Урбано Кайро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР