Глен Хюз от легендарната група „Дийп Пърпъл“ е първата световна

...
Глен Хюз от легендарната група „Дийп Пърпъл“ е първата световна
Коментари Харесай

Eкс кметът на Каварна мести рок фестивала във Варна

Глен Хюз от именитата група „ Дийп Пърпъл “ е първата международна звезда, която удостовери, че идва за присъединяване във „ Варна Мега Рок “ и ще забие край морето . Новината за присъединяване му пусна във ФБ някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев, който инициира огромното музикално събитие с поддръжката на община Варна и кмета Иван Портних.

Глен Хюз е поканен като посетител артист с българската група Б.Т.Р. да открие „ Варна Мега Рок “ на 18 август в атрактивната зона на Морска гара и пристанището, написа в. "Труд ". „ Много съм разчувствуван, че се връщам в България след дълго неявяване и се веселя да видя скъпия ми другар Цонко, момчетата от Б.Т.Р и несъмнено всички красиви почитатели в България. Точно преди рождения ми ден, това ще бъде празник. Пожелавам на Цонко всички триумфи с това ново събитие и съм горделив да бъда поканен като специфичен посетител, който да оглави първия ден на този нов фестивал “, написа известният британски артист и бас китарист на формалната си страница.

Следващата седмица ще станат ясни имената на групите. Очаква се удостоверение на една от тях-в момента хипер известна и настояща, сподели за „ Труд “ Кметълът. Неговата концепция е с идното музикално събитие да реалокира рок столицата на България от Каварна във Варна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР