Гледката как една-две дузини консерватори привърженици на Брекзит се боричкат

...
Гледката как една-две дузини консерватори привърженици на Брекзит се боричкат
Коментари Харесай

Таймс: Възможностите са само две: излизане от ЕС без сделка или оставане в ЕС

Гледката по какъв начин една-две дузини консерватори последователи на Брекзит се боричкат за короната на Тереза Мей е израз на нещастието на нашата страна, написа английският вестник " Таймс ".

Според него през идващите няколко седмици вниманието на медиите ще се концентрира най-вече върху личностите в тази конкуренция. И по този начин ще бъде пропуснато основното - действителната рецесия, пред която в този момент е изправено Обединеното кралство.

" Таймс " акцентира, че британците са изправени пред изключителна обстановка.

" Трябва да спрем Брекзит без договорка, с цел да не бъдат нанесени непоправими вреди на нашата страна. Трябва да отменим активирането на член 50 от Лисабонския контракт ", приканва английският ежедневник и изяснява за какво: анкетите сочат, че следващият " суетлив план " на Найджъл Фараж ( " Партия " Брекзит " ) ще се показа добре на евроизборите, само че това не се дължи на смяна на мнението на последователите на оставането в Европейски Съюз, а на " засмукването " на огромен брой консервативни гласоподаватели, последователи на излизането от съюза.

Така че в този момент изборът се свежда до две благоприятни условия: излизане от Европейски Съюз без договорка или оставане в Европейски Съюз, заключава " Таймс ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР