Гледайте сцени от изпълненията, номинирани в категорията за най-добра актриса

...
Гледайте сцени от изпълненията, номинирани в категорията за най-добра актриса
Коментари Харесай

Зад кулисите с номинираните за „Оскар“ за най-добра актриса в поддържаща роля преди церемонията по връчването на наградите „Оскар“ за 2024 г.

Гледайте подиуми от осъществяванията, номинирани в категорията за най-хубава актриса на 96-те годишни награди на Академията, както и изявленията с номинираните за „ Оскар “ По-долу. Оскарите 2024 ще бъдат показани в неделя, 10 март.

Емили Блънт, „ Опенхаймер “

„ Опенхаймер “ на Кристофър Нолан е концентриран върху енигматичния физик, чиято работа се трансформира в основата на първото нуклеарно оръжие. Но Дж. Робърт Опенхаймър (изигран от номинирания за най-хубав артист Килиън Мърфи) е, по думите на неговия надзорник от армията, военачалник Гроувс, " коцкар " и по тази причина персоналният му живот заплашва да го дерайлира тъкмо когато приключва работата по атомната бомба.

В тази сцена Опенхаймер среща Кити (номинираната Емили Блънт) на празненство. Веднага двамата се долавят взаимно. Тя е омъжена, само че това наподобява няма значение за двамата:

Робърт и Кити щяха да се оженят, само че Опенхаймер резервира прочувствената си обвързаност към Джийн Татлок (Флорънс Пю) и продължи любовна връзка с нея. След това той с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР