Гледайте на живо Неделя 150“ с водещ Диана Янкулова в

...
Гледайте на живо Неделя 150“ с водещ Диана Янкулова в
Коментари Харесай

Гледайте на живо Неделя 150“

Гледайте онлайн „ Неделя 150 “ с водещ Диана Янкулова в уеб страницата на БНР.

9:35 ч. - От „ Големия шлем " до „ дребния хеттрик " - в студиото президентът Георги Първанов (2002-2012).

10.00 ч. - За българо-руската енергийна дипломация - министърът на енергетиката Теменужка Петкова - по телефона.

10.25 ч. - Националната здравна карта - следващ опит да се реформира изчерпания модел на родното опазване на здравето - посетител в студиото доктор Бойко Пенков, зам. министър на опазването на здравето.

10.45 ч. - Време ли е да отпадне плоския налог? - проф. Гарабед Минасян за годишния отчет на Българска академия на науките за икономическите вероятности на България и Менда Стоянова, ГЕРБ, ръководител на парламентарната финансова комисия - по телефона.

11.20 ч. - Българска социалистическа партия „ оказва помощ " на държавното управление да отвори още веднъж плана АЕЦ Белене - депутатът Атанас Костадинов за предлагането на левицата да бъде свален мораториума - по телефона.

11.40 ч. - „ От пиедестала би трябвало да се слиза в точния момент " - споделя проф. Огнян Герджиков. Бившият ръководител на Народно събрание и длъжностен министър-председател за живота след политиката и преподаването в ЮФ на СУ - по телефона.

11.50 ч. - Бернар Блистен, шеф на Център „ Жорж Помпиду " в Париж, изявление на Марта Младенова за концепцията да бъде основана българска сбирка от авангардно и съвременно изкуство.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР