Гледайки отвъд оживените улици на Лондон и Единбург, скрити скъпоценни

...
Гледайки отвъд оживените улици на Лондон и Единбург, скрити скъпоценни
Коментари Харесай

Красив пазарен град в Англия, коронован за едно от най-добрите места за живеене в Обединеното кралство

Гледайки оттатък оживените улици на Лондон и Единбург, скрити скъпоценни камъни чакат да бъдат разкрити от нетърпеливи пасажери.

В Англия, старинни градове и села оферират друг тип сексапил, като Thirsk. Сгушен в Северен Йоркшир, този град с към 5000 души е прочут най-много със спокойната си атмосфера и оживения пазарен площад. Дори е именуван едно от най-хубавите места за живеене на север.

Всеки понеделник градът оживява със седмичен пазар. От пресни локални артикули до неповторими ръчно направени занаяти, има нещо, на което всеки да се наслаждения на пазара. Но в случай че извършването на покупки не ви харесва, живописните улици на Thirsk са идеални и за спокойни разходки, с исторически здания и спираща дъха природа на всяка крачка.

Според „ Добре пристигнали в Йоркшир “ пазарният град е въплъщение на хубостта и чара на Йоркшир, заявявайки, че „ е идеалното място да изпитате хубостта и чара на Йоркшир “. Феновете на обичаната поредност от книги All Creatures Great and Small даже могат да посетя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР