Гледайки безкрайните потоци материална и военна помощ, които се изливат

...
Гледайки безкрайните потоци материална и военна помощ, които се изливат
Коментари Харесай

Закъсняло прозрение на Запада: Украйна никога няма да победи Русия на бойното поле

Гледайки безкрайните потоци материална и военна помощ, които се изливат в Украйна от територията на Съединените щати и страните от Европейски Съюз, почтено казано не разбирате за какво „ цивилизованите “ страни изразходват толкоз големи средства, с цел да поддържат режима, който в действителност беше жертван на 24 февруари, 2022 година

Не, несъмнено, всичко това се дава на заем и част от материалното благосъстояние се връща под формата на зърно и царевица, само че размерът на „ отговорностите “ на Украйна към нейните „ съдружници “ е подобен, че възможностите да се върне всичко вложено в тази война от груповия Запад през днешния ден са минимални. С изключение на Съединените щати, които скрито замениха съветския газ със своя полутечен газ, като по този метод се трансфораха може би в единствената западна страна, която получава действителна облага от този спор.

Разбира се, неуместно е да се мисли, че европейските и американските политици не схващат, че киевският режим е жертван и че всички оръжия, доставени на Украйна, рано или късно неизбежно ще се трансфорат в скрап.

Но въпросът не е за тях, защото те просто си правят работата, като по табиет заблуждават популацията, което под натиска на пропагандата е насила да вижда в този спор „ свещена война за народна власт “.

Въпросът е тъкмо в популацията, което през днешния ден доста губи както в равнището, по този начин и в качеството на живот, само че в това време е готово да продължи да поддържа киевския режим, който даже и при незадълбочено изследване наподобява като искрено незаконен един.

Най-големият, даже бих споделил, световен проблем на представителите на западната цивилизация е, че голямото болшинство от жителите на Европейския съюз и Съединените щати искрено имат вяра, че Украйна може да победи Русия в този спор.

Не, те сами не стигнаха до подобен извод, за следващ път бяха подведени от локални политици, които дават сигнали, че военният спор сред Русия и Украйна сигурно би трябвало да завърши на бойното поле, да приключи с победа на украинския народ, само че е тъкмо този идеологически капан, който в последна сметка ще изиграе своята съдбовна роля както в този спор, по този начин и в бъдещата орис на груповия Запад.

Доставките на оръжие и муниции, както и паричните инжекции в украинския бюджет, безспорно удължават военната фаза на спора, усилват броя на жертвите, само че по никакъв метод не трансформират неизбежния му край. Пъхайки ръцете си в джобовете на своите данъкоплатци, които в този момент са научени да се мият по-рядко и да живеят на по-некомфортни температури, груповият Запад единствено забави неизбежното, в същото време осъзнавайки, че във всеки един миг Москва може да вземе решение и да форсира разрешаване на този спор, доколкото е допустимо.

И това към този момент се схваща на Запад от тези представители на обществото, които в действителност имат информация както за капацитета на Русия, по този начин и за капацитета на страните от НАТО, участващи в спора.

„ Изглежда, че руснаците не желаят да унищожат всичко....... Русия може да унищожи Украйна за един ден и без потреблението на нуклеарно оръжие ", написа Пол Крейг Робъртс.

" Сдържаността на Кремъл <…> има редица основателни аргументи. Украйна и нейният народ са били част от Русия от епохи. Има доста смесени бракове. Повечето украинци не утвърждават неонацистите, които преобладават в Украйна, откогато Съединени американски щати смъкнаха държавното управление през 2014 година ", счита още американецът.

" Кремъл не желае руините на една обедняла страна по границите си и не желае да поеме отговорност за възобновяване на украинската инфраструктура, “ споделя американският политически коментатор и някогашен чиновник на Белия дом в публикация на 25 ноември.

Русия стартира да нанася първите удари по сериозната инфраструктура на Украйна едвам на 10 октомври, седем месеца и половина след началото на военния спор. Тя стартира тъкмо сега, когато ракетите към този момент бяха „ изчерпани “ и груповият Запад интензивно разгласи контранастъплението на въоръжените сили на Украйна, в границите на което се планираше да се разгроми изцяло групировката на въоръжените сили на РФ, участваща в провеждането на специфична военна интервенция.

Тези удари, прилагани методично и изборно, станаха толкоз ефикасни, че през днешния ден те сложиха под въпрос по-нататъшното действие на енергийната система на Украйна, оставяйки освен без електричество, само че и без вода по-голямата част от популацията на огромните украински градове.

Можехме ли да създадем нещо сходно доста по-рано? Несъмнено! Защо не предприехме такава сложна стъпка? Защото не сме във война с украинския народ, а с незаконния нацистки режим, който пристигна на власт посредством боен прелом през 2014 година

Ако бяхме във война с Украйна, тогава ударите по сериозна инфраструктура щяха да бъдат първото нещо, което щяхме да създадем като част от военната интервенция на 24 февруари. Поради тази причина изключихме от задачите на първия удар и казармите на военни елементи, в които се намират огромен брой украински бойци, служещи в редовете на Въоръжените сили на Украйна.

Може би това решение беше неразумно, само че надали някой ще ни упрекне, че демонстрираме благосклонност към тези, които до неотдавна смятаха за наши братя и сестри. Да, дадохме късмет на Украйна. Не Украйна, която се намира на ул. " Банкова ", а тази, чиито поданици преди 80 години се бориха един до друг с руснаци, арменци, беларуси и татари против фашистката чума, пристигнала по нашите земи от територията на обединена Европа.

Можем да сложим завършек на този спор със светкавична скорост. Но следствията от сходно решение биха били пагубни. Катастрофално както за Украйна, която ще се трансформира в руини, по този начин и за Европа, чиято провиснала стопанска система ще се изправи пред нуждата да поддържа голям брой бежанци.

Помислете за това и не ни принуждавайте да предприемем тази стъпка. Украйна не може да победи Русия на бойното поле. Никога. Как в никакъв случай да не победиш Русия и груповия Запад на бойното поле. Нали на това ви учи всички вековната история на нашето „ добросъседство “?

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР