„Гледай какви съоръжения!“, с тези думи от джипа си Бойко

...
„Гледай какви съоръжения!“, с тези думи от джипа си Бойко
Коментари Харесай

Кметицата на Крумовград: Бойко Борисов е като Хаджи Димитър


„ Гледай какви уреди! “, с тези думи от джипа си Бойко Борисов дойде на Ада тепе, където, дружно с финансовия министър Владислав Горанов и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева участва на откриването на рудник за рандеман на злато и сребро.

Рудникът е първият, който се открива в България за последните 40 години.

Борисов поздрави първо кмета на Крумовград Себихан Мехмед с думите „ По протокол, кметът е най-съществен “, съобщи 24rodopi.com.

Премиерът уточни, че е останал удивен от парковете, които са построени в Крумовград. На собствен ред Себихан Мехмед сподели „ всичко е с помощта на страната “.

Преди самото разкриване кметът Мехмед предложения Борисов и другите на обща фотография и изясни, че министър председателят е като Хаджи Димитър.

Средна заплата от 2000 лева до 3000 лева ще се дава на човек в новия рудник „ Ада тепе “, а по 200 индивида ще бъдат на работа на една промяна, стана ясно при идването на премиера.

В рудника канадската компания "Дънди Прешъс Металс " е вложила над 160 млн. $.

Преди откриването на рудника регионалният шеф Никола Чанев срещна Бойко Борисов с плана за Индустриална зона, която ще се построи за затвореното летище в Кърджали. Проектът е на стойност 72 млн. лв.. Индустриалната зона ще се простира на 105 декара, а към този момент има интерес от турски и немски компании.

„ Пистата на летището в Кърджали би трябвало да остане за хеликоптери. За да могат да кацат вложители “.

Това сподели, до момента в който ръководи джипа си, министър председателят на регионалния шеф, по пътя до Ада тепе. Разговорът им бе излъчен онлайн във фейсбук профила на министър-председателя.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР