Гледате ли какво се случва в Сърбия? Бой с полицията,

...
Гледате ли какво се случва в Сърбия? Бой с полицията,
Коментари Харесай

Целувайте задниците на Пеевски и Доган, бъл-га-ри, ю-на-ци! Де са патриотите, бе

Гледате ли какво се случва в Сърбия? Бой с полицията, навлизане в Парламента от недоволни от ръководството, сълзотворен газ, палки, камъни против полицията. Като на кино, нали?
Е, ние сме острова на спокойствието и полуострова на Доган. Тук такива митинги няма, също така е лято и сме на море – повече в Гърция и по-малко на „ бетономорието “.
Някакво българче от Движение за права и свободи писка, че президентът трябвало чудесно да знае, за какво НСО пази Доган и Пеевски. Сиреч, да е наясно, какъв брой са скъпи и какъв брой застрашени. На еничарчетата това им е работата – да плонжират. Истината е, че Радев няма по какъв начин да знае, за какво вардят тия двамата, като че ли са диамантите Окаванго и Розово завещание, тъй като сигналите за закани против тях са секретни даже за него. Според осведомени са и анонимни. Което буди основателно подозрение, че може да са „ обезпечени “, с цел да им се назначи защита. Повод да се съмняваме е цирка на прокуратурата през 2014 година, когато бяха задържани трима души, които щели да убиват Пеевски. Фарс без нито едно доказатество и „ убийците “ бяха пуснати от съда, а Цацаров бе заставен да се извинява.
Нека си го кажем: не Пеевски и Доган, а ние сме цялостните идиоти, тъй като ни вършат на маймуни, а ние си мълчим и плащаме за тяхното бранене. Сега си представете ядосаните сърби пред двореца на Доган в „ Росенец “. Сещате ли се? А в този момент се ударете в гърдите и изревете мощно: Бъл-га-ри, ю-на-ци!
Видяхте ли в това видео по какъв начин офицери от НСО по джапанки, бермуди и с пищови изблъскват водачи на партия „ Демократична България “ в морето край двореца на Доган в „ Росенец “? А по какъв начин единият захвърли българското знаме като замърсен парцал? Доблестни български офицери, нали. По съвместителство и ибрикчии на почетния едикакъвси Доган. Мила родна картинка.
Възниква въпросът: От кого са защитавани Доган и Пеевски? Не ви ли се коства, че в случай че проучваме методът по който са придобили милиони и отношението им към българския парламент и законите, е по-логично ние да бъдем защитавани от тях? Помислете в тази посока. Поне един път, нищо, че е топло и в близост е коронавируса…
Навремето имаше вицове за Тодор Живков от графата „ златната решетка “. Ето един.
Два баби си приказват по съседски през дувара в Правец. Изведнъж се чуват гърмежи.
- Какво става? – пита едната.
- Наш Тодор си е пристигнал, та го посрещат.
- Че не го ли улучиха от първия път? – чуди се бабата.
Такава е националната любов…

Борис Петков, "Фрог нюз "

П.П. Някой знае ли къде са патриотите? Да не би Каракачанов да събира националната армия да пази именията и милионите на Доган и Пеевски? Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за друго бива ли ги? Валерката Симеонов юначен скача на майките с заболели деца и на възрастни дами по границата, само че като стане дума за Доган и Делян, подвива опашка. „ Войводи “ мамини сладки… ненаяли се…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР