Гледането на спорт е най-голямата липса, която младите мъже усещат

...
Гледането на спорт е най-голямата липса, която младите мъже усещат
Коментари Харесай

На младите мъже им липсва гледането на спорт, показва проучване

Гледането на спорт е най-голямата липса, която младите мъже усещат по време на обществената изолираност, породена от ковид COVID-19. Това демонстрират резултатите от световно изследване на компанията " Нова вълна ".

Според него 38% от мъжете, родени през 90-те години на XX век, или след 2000 година, споделят, че гледането на спортни събития с другари или фамилията е това, което им липсва най-вече.

Спортът е подложен пред спокойното излизане измежду природата, както и пред събиранията с другари, определено от 32 % от интервюираните.

Общо 19 на 100 от всички интервюирани във всички възрастови групи показват гледането на спорт като занятие, което им липсва най-вече.

Проучването предвижда още по-голямо търсене на спорт след нормализиране на обстановката и обновяване на събитията по света. На база на резултатите " Нова вълна " предвижда растеж с до 40% в Италия и Австралия.

Във Англия и Испания процентът на хората, които са декларирали, че ще гледат още повече спорт след спирането, е 17. В Съединени американски щати и Канада той е надлежно 29 и 32%.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1443)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР