Гледането на природонаучни предавания като Планета Земя по телевизията подобрява

...
Гледането на природонаучни предавания като Планета Земя по телевизията подобрява
Коментари Харесай

Лесен начин за повдигане на самочувствието и подобряване на сексуалния живот

Гледането на природонаучни излъчвания като " Планета Земя " по малкия екран усъвършенства половия живот, тъй като понижава терзанията на феновете за външния им тип , заяви Метро, базирайки се на английски учени.

 
Предишно проучване на същия екип от университета " Англия Ръскин " в Кембридж откри, че енергична разходка в парка покачва самочувствието . Сега психолозите откриха, че същия резултат има и гледането на растения, цветя и дървета по малкия екран.
 Гледането на растения, цветя и дървета по малкия екран покачва самочувствието Гледането на растения, цветя и дървета по малкия екран покачва самочувствиетоThinkStock/Getty Images
Това е доста на ниска цена решение за хората, които се тормозят по какъв начин наподобяват поради въздействието на обществените мрежи , изключително за тези, които живеят в бетонни джунгли, сподели ръководителят на екипа Вирен Суами.

 
Има няколко вероятни пояснения за резултатите. Едно от тях е, че естествената среда подготвя към душевно успокоение, а то оказва помощ на хората да са по-снизходителни към тялото си.-->
 Естествената среда подготвя към душевно успокоение, а то оказва помощ на хората да са по-снизходителни към тялото си Естествената среда подготвя към душевно успокоение, а то оказва помощ на хората да са по-снизходителни към тялото сиThinkStock/Getty Images
Гледката на реки и дървета , която е толкоз надалеч от материализма, дава отмора от консуматорските мисли и загрижеността за имиджа.

 
Учените са работили с 36 студенти, на които са показвали триминутни филми - разходка из презастроен квартал или по брега на река. Вторият незабавно повишил самочувствието на доброволците с 66 %, до момента в който след първия нямало разлика. 
 
Предишно проучване с повече от 7500 души също откри, че гледането на природонаучни излъчвания усилва възприятието за благополучие и понижава напрежението .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР