Гледането на порнография от по-ранна възраст формира склонност към доминиране

...
Гледането на порнография от по-ранна възраст формира склонност към доминиране
Коментари Харесай

Първото порно определя склонността на мъжа да доминира над жената

Гледането на порнография от по-ранна възраст образува податливост към доминиране над дамата. До този извод стигнаха американски психолози, които проучвали връзката сред гледането на порно и държанието на мъжа.

За задачата на проучването си учените създали анонимна анкета с присъединяване на 330 души на възраст 17-54 години. Те трябвало да отговорят на въпроси, свързани с типичен мъжки поведенчески стандарти.

Така откривателите открили, че възрастта, на която момчето за първи път е гледало порно, дефинира склонността му към избран вид държание.

По-ранното запознанство с порнографията спомага за образуването на податливост към доминиране над дамата, настояват учените. Ако първото гледане е станало в по-късна възраст, тогава мъжът е повече податлив към разхвърлян секс.

Установено било още, че междинната възраст, на която момчетата гледат порно за първи път е 13 години и седем месеца.

Резултатите от своето изследване учените показаха в границите на 125-та конференция на Американската асоциация на психолозите. Те панират да прибавят в бъдещите си проучвания още индикатори, които ще оказват помощ по-точно да се интерпретират получените данни и откритите закономерности.  По тематиката Мъжете с по-малки мозъци гледали порно
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР