Гледането на филм у дома е едно от най-любимите забавления

...
Гледането на филм у дома е едно от най-любимите забавления
Коментари Харесай

Забавление за цялото семейство пред екрана

Гледането на филм вкъщи е едно от най-любимите занимания на дребни и огромни, което има своя сексапил и преимущества. Неслучайно стрийминг плaтформите претърпяват същински взрив в последните няколко години, а „ негово величество Зрителят “ е покрит от обилие от примамливи оферти.

На родната сцена в последните месеци се откроява интерактивната телевизионна плaтформа A1 Xplore TV, която от стартирането си до през днешния ден не стопира да надгражда предлаганото. Едно от основните преимущества на плaтформата, а и извънредно за българския пазар, е видеотеката с филми от каталога на Sony Pictures, Universal и Paramount Pictures. Тя е и част от тактиката на А1 да обезпечава налично премиум наличие на своите клиенти. Също по този начин с услугата А1 Видеотека тя дава опция на феновете да гледат хитови кино заглавия от последните няколко месеца на налична цена, без да се разделят с уюта на дома.

Гледането на филми е изключително настоящо за хората от всички възрасти през зимата, когато развлеченията навън постоянно са невъзможни, заради капризите на времето. В последните дни пък, въпреки и до неотдавна да се радвахме на относително мека зима, изобилните снегове и минусови температури изправят пред непредвидена обстановка доста родители, които са с децата си вкъщи и имат потребност от спомагателни хрумвания за развлечение. За тях, а и най-много за децата, опцията да гледат прекрасен филм у дома е съвършен метод за превозване на времето.

Предимството на А1 Видеотека е, че там има за всекиго по нещо. Каталогът включва богато многообразие на кино заглавия и жанрове – от комедии, дeтски и фамилни филми, през сантиментални, биографични, драма, екшън, до трилъри, Sci-Fi и фентъзи. Сред акцентите на каталога за февруари се откроява втората част на паметната анимация „ Енгри Бърдс: Филмът 2 “, която е добра алтернатива за превозване на свободното време вкъщи.
 Забавление за цялото семейство пред екрана
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР