Гледаме всеотдайността на моделката и танцьорка Мирела, която нашумя с

...
Гледаме всеотдайността на моделката и танцьорка Мирела, която нашумя с
Коментари Харесай

Болна, уморена, смазана! Мирела не спира с работата, притесни последователите си

Гледаме всеотдайността на моделката и танцьорка Мирела, която нашумя с присъединяване си в " Игри на волята " и сме уверени, че в случай че българите даваха от себе си най-малко половината, колкото дава тя за своите задължения, България щеше в действителност да е Швейцария на Балканите.

Виж още: Истинска другарка! Мира оказва помощ на Елица за булчинската рокля и май я избраха (СНИМКИ)

Но би трябвало да признаем, че и ние като нейните почитатели, сме леко обезпокоени от тази безрезервност. Наскоро Мирела се оплака, че за следващ път през новта година тя е болна. И знаете ли какво направи, с цел да оздравее? Само си взе медикаменти от аптеката.

Междувременно инфлуенсърката продължи да работи и даже да тренира. В последните ѝ сторита виждаме, че даже е на снимачната площадка, където снима поредна фотосесия за някой бранд.

Виж още: " Ще ти изям къдриците ": Ариа дивее, атакува млади лъвчета в чалготеките 

Всичко това още веднъж си даде думата и тя се оплака, че към момента кашля и към момента не се усеща добре. Е, това не попречи на инфлуенсърката да възпламени новата си кола, с цел да тръгне към Варна, откъдето пък ще замине за Прага - следващото ѝ пътешестване за тази година. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР