Гледам снимките на промяната – 10-15 човека. Откъде идва тази

...
Гледам снимките на промяната – 10-15 човека. Откъде идва тази
Коментари Харесай

Борисов за наредения от Кирил Петков арест: И за децата е ясно, че това беше незаконно

„ Гледам фотосите на смяната – 10-15 индивида. Откъде идва тази убеденост, че ще завоюват? Или хората ги е позор да си кажат, че ще гласоподават за тях “. Това попита в Хасково водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Излезе през вчерашния ден Докладът на Държавния департамент на Съединени американски щати и настана неудобно безмълвие в медиите. Оставете моя арест. Там са посочени и десетките арести, за които и ние и Движение за права и свободи говорихме в смесените региони. Трябваше ли да ни го кажат от Съединени американски щати, уважаеми медии? И за децата е ясно, че това беше нелегално, че бе поръчково и даже наказуемо “, акцентира някогашният министър председател.

„ Гръмнаха медиите още вечерта, а ние не бяхме задържани още. В медиите пишеше, че сме задържани, а не бяха пристигнали още служителите на реда “, сподели Борисов.

Борисов акцентира и констатациите в американския отчет за концентрацията на медиите.

„ Защото когато Христо Иванов сподели: от „ Дарик “ да се смъкна обява и който видял-видял…, беше свалено. Това са хора, които парадират, че пазят свободата на словото. Колко репортажа гледахте за финансирането от „ Нексо “. Това няма да го видите, то минава и незабавно се „ забърсва “ с други вести. Затова Съединени американски щати споделят – централизация на власт. Вие знаете – даже за парапета не смееха да ги питат. Нямаше един публицист да пита – вие ли сте или не? Сега ги изтипосаха в отчета “, сподели Борисов.

Той разяснява и думите на Радев, че до момента в който има служебно държавно управление няма да се дава въоръжение за Украйна и акцентира, че това може да не е в действие още след дни.

„ Демократична България и Политическа партия оставихте външния министър на Украйна Кулеба да се върти към Народното събрание като обран евреин. Не го пуснаха вътре, както искахме ние. Ходиха, клечаха през президентството, в този момент вървят да наскърбяват Радев. Мисля, че би трябвало да дадем на Украйна оръжие, тъй като неутралитетът оказва помощ на агресора, не на жертвата. Ние не можем да сме в фамилията на Европа и да сме неутрални “, съобщи още той.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР