Гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави

...
Гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави
Коментари Харесай

Радев обяви Борисов за основен диспечер на порции в бизнес с обществени поръчки

" Гледахме следващия скеч на премиера , който се опита да сложи знак за тъждество сред неговите и моите връзки с бизнеса . Държа да подчертая, че тези връзки са радикално разнообразни . Аз поддържам връзка с този бизнес, който създава , който изнася и цялостни хазната. Но не поддържам връзка с този, който я празни със скандални публични поръчки , където главният диспечер на порциите е министър председателят ", разяснява президентът Румен Радев, представен от Българска национална телевизия.

Президентът изясни, че " никой предприемач не ме е упрекнал в рекет и корупция. Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на господин Божков , сякаш с цел да отхвърля нещо си. Моето шкафче е празно и аз не нарязвам лентички на прескъпи строителни обекти , които стартират да се разпадат още със самото помпозно разкриване ".
 Борисов не води война, само че всеки ден си снимал дрешника и шкафовете
Борисов не води война, само че всеки ден си снимал дрешника и шкафовете

Като отговори на журналистически въпроси вечерта, медиите реагирали, че има война

Радев е във високопланинската база Белмекен по самодейността " Спортувай с президента ", той разяснява, че най-важното е, че е имало доста младежи. " Пече ни слънце, валя ни дъжд, както се поставя в планинат а. Травми няма, всички се качиха и слязоха сполучливо ".

Да пазим планините си, тъй като те са извор на здраве , откакто съсипахме сами морето си , виждате, че метастазите на алчността, на злоупотребите към този момент пълзят и към планината , добави той по отношение на Рилските езера.

" Багерите не се посвениха да се качат и там . Една хубост, която е на милиони години, няма потребност някой занапред да ни я преоткрива и да ни я демонстрира. Трябва да бъдем непримирими към всички похищения към нашата природа ".

Личните ползи надвиват над публичните и пред очите на хората нахално се излива бетон , всичко това би трябвало да спре, разяснява Радев.

Президентът се тормози от обстановката с ковид в страната и методът, по който не се ръководи тази пандемия. " Неслучайно п ризовавах да имаме проект за управляемо безвредно излизане от тази рецесия, това не се случи . Когато не се работи с ясни критерии, а се работи за обслужване на нечии рейтинги, се получава по този начин ".
 Борисов не вижда нищо укоримо в чатовете, усеща укорима нервност
Борисов не вижда нищо укоримо в чатовете, усеща укорима нервност

Аз не воювам, аз върша фабрики, пътища, суперкомпютри...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР