Гледах цифрите и картата на автомобила, който тествах. Голяма част

...
Гледах цифрите и картата на автомобила, който тествах. Голяма част
Коментари Харесай

Борисов със страхотна новина: Догодина в България ще се влее мощен приток на пари ВИДЕО

Гледах цифрите и картата на автомобила, който тествах. Голяма част от тези фабрики съм откривал. В началото шиехме седалки, табла. В следствие минахме на най-умното нещо, което може да се направи в един автомобил - софтуера и електрониката.

Притеснително е, че бяхме най-ниско по възнаграждение, само че по тази причина сме си отговорни ние, десетилетие промотирахме България като най-евтината работна ръка. Темповете, с които това се наваксва са задоволително положителни.

Има и доста високи заплати в сектора. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на представянето на революционния 3D i-Cockpit, създаден в България. Това е първият същински тримерен клъстер в серийното автомобилно произвеждане, внедрен в най-новите коли на "Пежо ".

"Навремето в един Мерцедес S-класа единственото, което правеха българите е да вървят да му подритнат гумата и да кажат "Каква изработка е това ".

Преди месец открихме в Пловдив цех, който създава фаровете, мигачите, стоповете, в Димитровград са кабелите, в Русе са дистанционното управление и камерите към мерцедесите, а в този момент на най-специалната кола на Мерцедес ние сме създали най-важното.

Съжалявам, че на фона на всички отрицателни вести, българите не могат да се зарадват, че този автомобил най-иноватиното е основано отново от българи ", сподели министър председателят.

"Ние сме подготвени за цех. Сигурен съм, че следващата година ще имаме вложител. Няколко са огромните компании, които се двоумят коя да пристигна ", разгласи министър председателят Борисов.

Борисов даде обещание да докара в България Доналд Тръмп. При срещата им в Белия дом президентът на Съединени американски щати даде обещание, че ще направи всичко допустимо да посети страната ни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР