Гледах клипа, който излезе и това, което видях ме покърти

...
Гледах клипа, който излезе и това, което видях ме покърти
Коментари Харесай

От ПП ”Възраждане” поискаха оставката на здравния министър Сербезова заради случая във Враца

" Гледах клипа, който излезе и това, което видях ме покърти до дъното на душата ми. Аз бях в сходна обстановка с доста непосредствен мой човек неотдавна пред незабавното във Варна. Хората стоят и чакат на студа и дават отговор на въпроси дали имат температура, боли ли ги гърлото, имат ли зной, имат ли контакт с лица с COVID-19, били ли сте в чужбина, с кой сте се срещали - общително изявление с агонизиращите. Чака се и тест за грип най-малко 30 минути. Човекът, който попълня документите сподели, че ще бъде уволнен в случай че не извърши тези условия ", съобщи водачът на партията Костадин Костадинов.

" Нарушение е било, че женицата даже са я приели вътре, тъй като хората мръзнат пред лечебните заведения. Изродската здравна система убива българския народ. Дневният ред на обществото от през вчерашния ден е различен, тъй като огромна част от народа мъчно е задремал, тъй като това, да видиш жена да умира в болница е изродско ", счита депутатът.

" Всички ние тук носим виновност, че не сме изринали статуквото, които предизвиква сходни извращения. Оставка на здравния министър незабавно - не тъй като носи виновност, а тъй като би трябвало да поеме отговорност, че не е отменила тези процедури незабавно. Това е честен акт, който министърката би трябвало да изрази ", сподели още Костадинов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР