Гледах доста внимателно, от страницата на Иво Божков, шествието на

...
Гледах доста внимателно, от страницата на Иво Божков, шествието на
Коментари Харесай

Петър Бояджиев: Борисов не може да управлява тези хора

Гледах много деликатно, от страницата на Иво Божков, шествието на митинга през днешния ден. Ще споделя какво мисля. Чух, че на вчерашния, съгласно Министерство на вътрешните работи, са биле 25000. Това за София не е малко. Равносилно е в Париж да излезнат 250 000, като отчетем популацията на градът.
Първо никой не може да изкара толкоз хора на улицата, с изключение на тяхната отврат и неодобрение. Нито Радев, нито Нинова, ни Манолова, ни Божков, ни Христо Иванов, ни който и да е. Това в случай че някой не разбере, нищо не е схванал.

Поне 80 % са хора родени след 1989 година. Това е доста значим фактор. Още по налудничева е мантрата, че това са платени хора. Това не са хора които ще се продадат за 50-100, а и за колкото желаете лв.. Всички те са способни да си изкарат тези пари.

Това са европейските граждаи на българска територия.

Сигурно всеки от тях е посещавал най-малко по няколко пъти свободните европейски страни. Това не са хора, които не знаят какво е Русия и да желаят тя да пристигна още повече в България. Напротив те занят, че тя е прекалено много нагазила България и вместо европейски цености ръководещите изповядват, в действителност, повече съветски цености.

Тези митинги са доста сходни с митингите от 2013 година. Още тогава имаше сходни младежи там, само че Борисов излъга тогава по най-подлият метод протестиращите и се контракти с Пеевски и Доган. Мисля, че тези които ме познават знаят, че по тази тематика имам, може би най-достоверната информация, всред не участвувалите директно в тази сделка. Ще бъда не доста книжовен и ще кажа, че да им пикая на дипломите на дърдорещите социолози в България, които не са разбрали, че се ражда една нова генерация, по свободни и по-ориентирани хора, които желаят, а и ще получат своето место в една нова организация на обществото.

Борисов, не може да ръководи теи хора. Не сме 2009 година когато имаше още задоволително хора от моята генерация и други, които елементарно се хващаха на масалите му. Просто времето му е минало и по тази причина стигна до автобусните транспорти на движещи се тела без мозък.

Гледах много деликатно, от страницата на Иво Божков, шествието на митинга през днешния ден. Ще споделя какво мисля. Чух, че на...
Posted by Peter Boyadjiev on Sunday, July 12, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР