Главоболията за формалния лидер на ДПС Мустафа Карадайъ продължават с

...
Главоболията за формалния лидер на ДПС Мустафа Карадайъ продължават с
Коментари Харесай

Плейбой в Narod.bg: Мустафа Карадайъ бутал своята муза Ертен за зам.-шеф на НС

Главоболията за формалния водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ не престават с цялостна мощ. След като Narod.bg разкри, че поради персонални назначения в листите политикът с българско име Маргарит се изпокарал с висши функционери, измежду които и някогашният му непосредствен другар Рамадан Байрам Аталай, в този момент изскочи и пикантна история, която гони съня на тартора от Борино.

Според наш източник Мустафа Карадайъ поддържа рисково близки връзки със засуканата депесарка Ертен Анисова, която на изборите пред октомври 2022-а изненадващо измести в листите потвърдения медицински специалист на Движението за права и свободи доктор Хасан Адемов.

Носещият се на крилете на желанието Мустафа даже се опитал да пробута Ертен Анисова за зам.-председател на Народното събрание, чуди се източникът на Narod.bg.

Реклама

Шеметната кариера на изкусителката Ертен стартира като парламентарна секретарка, с цел да стигне до лидер на листата в Добрич под крилото на ощастливения Мустафа Карадайъ, изясни информаторът ни.

По думите му раздухването на клюката за неговите светли усеща към Ертен Анисова провалил проекта му да я направи зам.-шефка на Народно събрание, по тази причина пуснал напред остарялата пушка Йордан Цонев – Данчо Ментата.

Иначе в края на предходната година депутатката от 8-ми МИР Добрич Ертен Анисова бе определена за заместник-председател на Комисията по правни въпроси в 48-то Народното събрание от квотата на ДПС…

 Ертен и Мустафа са рисково близки
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР