Главоболието е едно от най-неприятните неща, които могат да сполетят

...
Главоболието е едно от най-неприятните неща, които могат да сполетят
Коментари Харесай

Мъж имаше страшно главоболие, но когато отиде в болница, лекарите онемяха

Главоболието е едно от най-неприятните неща, които могат да сполетят човек. Обикновено човек се оправя с казуса с медикаменти. Един мъж от Китай обаче, макар количеството лекарства , които е приел, не е съумял да се отърве от ужасната болежка, а повода се оказала невероятна, написа Zdrave.to.

43-годишният Ху от централен Китай, работи в цех за цимент в Чонгян, провинция Хубей. Мъжът близо седмица се опитвал да се оправи самичък с ужасяваща болежка в главата, когато най-накрая се престрашил да отиде на доктор. Когато медиците го прегледали и създали скенер на главата му, зяпнали от изненада.

Оказало се, че Ху има 48-милиметров гвоздей в черепа. Но по какъв начин гвоздеят се е озовал в черепа му е мистерия за всички, в това число и за мъжа.

" Нямам визия за какво в главата ми има пирон ", споделя той. - Работата ми е да следя камерите за сигурност в завода - няма нищо общо с пироните ".



Ху сподели, че в началото болката била слаба, само че когато се влошила и нищо не пособие, отишъл в болница.

Лекарите открили, че другите здравни индикатори на Ху, като да вземем за пример кръвното налягане, са естествени и не е ясно по какъв начин се е появил пирона.

Ху бъде опериран в болница в провинциалната столица Ухан, с цел да бъде отстранен гвоздеят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР