Главното събитие на UFC 245 ще срещне Камару Усман и

...
Главното събитие на UFC 245 ще срещне Камару Усман и
Коментари Харесай

Профи бойци прогнозират Усман - Ковингтън

Главното събитие на UFC 245 ще срещне Камару Усман и Колби Ковингтън в борба за шампионската купа в полусредната категория.

Според букмейкърите първенеца Усман е любимец, до момента в който " Chaos " е апетитен за новобранеца.

Ето обаче какво споделят някои от бойците на UFC за идната борба.

Кевин Лий:

" Усман, Усман несъмнено. Мисля, че той е по-добрия спортист и по-добрия войник. Ако не покаже страсти в борбата и си играе неговата игра, би трябвало да победи и да нокаутира Колби.

Александър Волкановски:

Хaресвам стиловете и на двамата и това че постановат напън. И двамата имат добра устойчивост, само че издръжливостта на Колби е невероятна. Ще бъде много оспорван дуел и Колби може би ще го вземе. В началото ще е оспорвано, само че в късните рундове Колби ще вземе превес. Фен съм на Усман и ще виждам дуела. Но мисля, че Колби ще победи.

Рики Саймън:

Харесвам темпото на Колби. Постоянно ти е в лицето във всички пет рунда. Харесвам неговия жанр и мисля, че ще победи.

Гиоф Нийл:

Мисля, че Усман ще победи. И двамата са положителни в битката, само че Усман има страйкинг и кардио и мисля, че ще победи със съдийско решение.

Ян Хейниш:

И двамата могат да завоюват, само че повече бих заложил на Усман.

Коди Стаман:

Мисля, че Колби може да победи. И двамата имат феноменална устойчивост. Но Колби е по-техничния.

Ирен Алдана:

Надявам се Усман да завоюва тази борба, само че ще е доста оспорвана. Ковингтън е добър, само че не го одобрявам като персона. Технически той е по-добрия и може би ще победи.

Били Карантило:

Мисля, че Ковингтън ще победи. Неговия жанр на игра е много сложен. Налага непрекъснат напън и има откачено кардио. Дори и да не го одобрявам като човек, мисля че Ковингтън е по-добрия войник. Иска ми се и Масвидал да се изправи против спечелилия.

Джо Солечки:

Трудно е да залагаш против Ковингтън. Гледах последния му дуел онлайн и беше напряко показно. Но Усман прави всичко, което прави и Колби, само че по-добре. Затова залагам на Усман.

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР