”Главното общо предприятие на Борисов и Пеевски се нарича Иван

...
”Главното общо предприятие на Борисов и Пеевски се нарича Иван
Коментари Харесай

Христо Иванов: Главното общо предприятие на Бойко Борисов и Делян Пеевски се казва Иван Гешев

”Главното общо дружество на Борисов и Пеевски се назовава Иван Гешев”, съобщи Христо Иванов, водач на ”Да, България” и съпредседател на ”Демократична България”.
По думите му тематиката за връзката сред премиера Бойко Борисов и депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски е била водеща за "безпрецедентните митинги " през лятото и "безпрецедентните болшинства ", които са подкрепили демонстрациите против държавното управление и основния прокурор: "България в никакъв случай няма да има здрави институции, в никакъв случай няма да има съответни приходи и съответен на своя капацитет напредък, в случай че от нея продължава да се крадат по 10 милиарда лв. на година, каквито калкулации са правили експертни групи за размерите на корупцията в страната.... Спирането на сараевския модел на отнемане и кражба ще спре това "
Иванов беше безапелационен пред БНР, че ефикасна и самостоятелна прокуратура ще направи невероятно "следващи Доган и Пеевски да зародят ":
"Която не просто да проверява Ахмед Доган и Делян Пеевски. Това са хора, които са сложени над закона. Прокуратурата е основната причина, тъй като тя е стопанин на наказателния развой, основател ", посочи той и добави, че в случай че основният прокурор не се споделя Иван Гешев, това не се трансформира автоматизирано:
"Но стартира да се трансформира, тъй като за първи път се вижда, че над него има едно нещо, което се споделя: "Национален суверенитет на българските жители, които желаят да наложат правда ". Когато жителите видят, че някой понесе отговорност за това, че покрива българската мафия, тъй като това е длъжностната характерност на основния прокурор, в частност Иван Гешев, в неписаната конституция на българската мафиотизирана страна, тогава всички надолу по веригата ще стартират да си вършат заключения, че има закон ".
Христо Иванов акцентира, че всички политически обединения, които ще се явят на идните избори, би трябвало да застанат пред жителите и да поемат ангажимент да бъде уволнен основният прокурор Иван Гешев и това става посредством промени в Конституцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР