Главно действащо лице в днешния ни материал е една дама

...
Главно действащо лице в днешния ни материал е една дама
Коментари Харесай

Секси баба! Тя има 3 внучета и тяло за грях СНИМКИ 18+

Главно настоящо лице в днешния ни материал е една дама на име Елис Васкес. Тя пленява със секси лъчение и натурален сексапил и колкото и да е мъчно за поверие е на цели 40 години. Да, вярно прочетохте - 40. Несъмнено Елис не наподобява на повече от 25, само че обстоятелствата са напълно разнообразни и истината е, че тя даже е горда баба на три внучета.

Елис ражда първото си дете едвам на 16. След няколко години става майка за повторно и младостта ѝ минава в грижи за наследниците. Затова в този момент тя се пробва да навакса изпуснатите моменти. Може би и заради тази причина взема решение да отпразнува юбилея си в Лас Вегас. Партито е охолно и шумно и даже включва посещаване на стрийптиз бар.

Елис признава, че постоянно и се случва да излиза и да се радостни по сходен метод, чество в компанията на по-млади и непознати дами и мъже, които по нейни думи са фрапирани, когато схванат възрастта ѝ. " Редица пъти не са ми вярвали на какъв брой съм и се е налагало да демонстрирам персоналната си карта, с цел да видят, че не се майтапя ", признава тя.

Васкес обаче е откровена, че дължи младежката си визия освен на добър ген, само че и на пластични интервенции, като разкрива, че е похарчила към 60 000 $, с цел да резервира младежкия си тип.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР