Главният управляващ директор на американската компания Тесла“ Илон Мъск обеща

...
Главният управляващ директор на американската компания Тесла“ Илон Мъск обеща
Коментари Харесай

Мъск обеща подобрения в електромобилите


Главният ръководещ шеф на американската компания „ Тесла “ Илон Мъск даде обещание да усъвършенства характерностите на автомобила „ Модел 3 “(Tesla Model 3) след рецензиите.

По-рано авторитетното списание „ Кънсюмър рипортс “ (Consumer Reports) откри проблеми, свързани с прекомерно дългия спирачен път на автомобила. Информацията е на портала The Verge от вторник.

Според тестванията, публицистите от „ Кънсюмър рипортс “ са написали в обзора си за "Модел 3", че не могат да предлагат покупка на автомобила преди всичко поради проблеми със спирачната система. „ Спирачният път на „ Тесла “ е 152 фута (около 46 метра) при скорост 60 благи в час (около 96,5 км в час), което е доста по-лошо от индикаторите на който и да е различен актуален автомобил, който сме тествали “, сочат специалистите.

Освен това публицистите са недоволни от някои дефекти в ръководството на „ Модел 3 “, както и от поставения в колата сензорен екран, който съгласно тях е прекомерно комплициран за приложимост.

Както отбелязва The Verge, след излизането на рецензията Мъск е декларирал, че в най-скоро време минусите на спирачната система ще бъдат отстранени благодарение на възобновяване на програмното обезпечаване на електрическия автомобил.

Мъск не пропуща да подложи на подозрение и тестовите модели на „ Консюмър рипортс “ и декларира, че публицистите евентуално са изпитвали ранен „ Модел 3 “ и ги прикани да тестват новата версия на електрическия автомобил.

„ Тесла “ показа „ Модел 3 “ през 2016 година. Той коства към 35 хиляди $ и може да премине без в допълнение зареждане до 350 км. Максималната скорост е 210 км в час, форсира до 100 км в час за 5,6 сек. /БГНЕС, ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР