Главният треньор на 49ers Кайл Шанахан разкри колко сериозен е

...
Главният треньор на 49ers Кайл Шанахан разкри колко сериозен е
Коментари Харесай

Кайл Шанахан говори за преследването на Том Брейди от 49ers след контузията на Брок Пърди

Главният треньор на 49ers Кайл Шанахан разкри какъв брой сериозен е бил стремежът на тима към бъдещия бранител на Залата на славата Том Брейди предишния отвън сезона.

Вследствие на пострадването на лакътя на тогавашния новобранец куотърбек Брок Пърди по време на мача на NFC Championship против Eagles през януари 2023 година, последвано от последвалата му интервенция, Шанахан — който в този момент се готви да се изправи против Chiefs в Super Bowl 2024 — сподели пред NBC Sports' Питър Кинг по какъв начин флиртът с пенсионирания Брейди, 46, произтича от наличността на Purdy's Week 1.

„ Докато разговаряхме, виждам Брок и той държи ръката си в прашка и в действителност не съм сигурен, че имам куотърбек, който ще бъде подготвен за началото на сезон 2023. Това стартира всичко това “, сподели Шанахан в тазседмичната графа „ Футболна заран в Америка “.

Пърди, господин Неуместен от Драфта на НФЛ 2023 година като 262-ри общо определен, преди малко бе насочил 49ers към място в шампионата на НФК, откакто стартира за контузения Джими Гарополо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР