Главният технически директор на Meta Platforms Андрю Босуърт заяви в

...
Главният технически директор на Meta Platforms Андрю Босуърт заяви в
Коментари Харесай

Meta планира да пусне в търговската мрежа изкуствен интелект за създаване на реклами

Главният механически шеф на Meta Platforms Андрю Босуърт съобщи в сряда, че софтуерният колос възнамерява да пусне в комерсиалната мрежа своя генеративен изкуствен интелект (ИИ или AI) до края на годината и акцентира, че компанията ще се концентрира върху потреблението на технологията за основаване на реклами.

В изявление за Nikkei Asia Босуърт съобщи, че продуктът ще може да спести на хората " доста време и пари ", защото те ще могат да изискат от ИИ: " Направи изображения за моята компания, които работят за разнообразни аудитории ".

Въпреки че доста софтуерни компании основават сходни AI артикули, Андрю Босуърт упорства, че Meta се усеща убеден, че неговият е на " самата предна линия ", защото " много от технологиите, които са в създаването на огромни езикови модели, са въведени от нашите екипи ".

През февруари тази година Meta сътвори ново звено, което е отдадено на създаването на артикули от " най-високо равнище ", фокусирани върху генеративния изкуствен интелект.

Генеративният изкуствен интелект е подвид на изкуствения разсъдък, като той освен интерпретира информация, само че и основава автентично наличие. Генериращият ИИ съчетава силата на машинното образование, дълбокото образование и изкуствения разсъдък, с цел да основава текст, видео, аудио, код и изображения.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР