Главният скаут на ЦСКА - Велизар Димитров даде обширно интервю

...
Главният скаут на ЦСКА - Велизар Димитров даде обширно интервю
Коментари Харесай

Велизар Димитров: 32-ра титла е съвсем постижима и реална цел

Главният скаут на ЦСКА - Велизар Димитров даде обстойно изявление за клубния уебсайт, в което приказва какви съгласно него са задачите пред тима за този сезон, какъв резултат чака в събота, когато е мачът с Лудогорец и останал ли е удовлетворен от това, което е видял от " алените " против Славия (1:1).

 Стана явен съдията за ЦСКА - Лудогорец
Стана явен съдията за ЦСКА - Лудогорец

Дербито е на 22-ри юли от 21 часа

" Разбира се, че желанието ми е да победим, без значение, че ще бъде доста мъчно. В подготовката се изиграха много положителни инспекции и против стойностни съперници. В момента ЦСКА разполага с положителни футболисти и построи боеспособен състав. В подобен мач постоянно изходът е неразбираем, само че се надявам резултатът да бъде позитивен за нас

Титлата е напълно действителна цел и най-важното - постижима. Мнозина чакат ЦСКА да е главен съперник на Лудогорец този сезон и дружно с Левскитрите тима ще водят борба за първото място. Ако има феърплей, то ЦСКА би трябвало да завоюва най-после и да победи с 32-та купа.

В сряда Лудогорец игра мач в евротурнирите против Жалгирис, само че нямам доверие футболистите на разградчани да са изтощени. Цикъл " сряда - събота " е потребен за всеки тим. Учудих се доста, откакто Лудогорец и Левски отложиха мача си от първия кръг. Не мисля, че това им оказа помощ, в противен случай. Само в България сме привикнали да се оплакваме от тежка стратегия. Навсякъде по света огромните тимове играят в подобен цикъл и никой нищо не споделя, а играят.

Срещу Славия изпуснахме много положения и тимът игра добре. Но момчетата би трябвало да свикнат с мисълта, че огромна част от мачовете ще се играят по този метод - против затворена скица и добре пакетирани съперници. Първите срещи постоянно са по-трудни, футболистите не са още добре сработени, защото има и нови попълнения. Играчите би трябвало да свикнат с мисълта, че нито една победа и нито една точка не идва безплатно, за триумфът би трябвало да се води война непрекъснато и постоянно на 100 %. В ЦСКА няма място за разпределяне, тъй като това е най-големият клуб в България ", разяснява Велизар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР