Главният секретар на МВР Петър Тодоров отказа да отговори на

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров отказа да отговори на
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР избяга от въпросите за голата акция в Бушидо

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров отхвърли да отговори на въпроса дали е бил известен за акцията в клуб „ Бушидо ”, при която бяха събличани и обискирани клиенти на заведението. Днес той дойде в Пловдив, с цел да връчи нови оръжие на служителите на реда и да показа новоназначения втори зам. шеф на Областната дирекция Сълко Литов, предава Главният секретар явно  реши да избегне въпросите, на които към този момент десети ден професионалното управление на Министерство на вътрешните работи не дава отговор и влезе в постройката на дирекцията, след няколко общи изречения, без да отговори на въпросите. Очевидно в Министерство на вътрешните работи единственият, който се нагърбва да дава отговор на въпроси за акцията е самият министър Иван Демерджиев, само че за жалост той не е бил известен за провеждането й.

Въпросите, които останаха без отговор са:  бил ли е основния секретар известен за скандалната акция и дали той персонално е инструктирал част от чиновниците, които са правили инспекцията в „ Бушидо ”?

„ Извършва се задълбочена инспекция от инспектората по отношение на полицейската акция в клуб „ Бушидо ”. Ако има данни за превишаване на правата на жителите ще се вземе съответното отношение и резултатите ще бъдат оповестени. ” Заяви   главният секретар на Министерство на вътрешните работи. „ Относно  акциите, които се организират напоследък мога да кажа, че акции е имало, ще има и ще  бъде приоритет да се борим с  наркотрафика, без значение под каква форма е разпространяването на опиати и къде се случва. Такива акции ще продължат, като се съблюдават правата на жителите ”, съобщи Тодоров.

Главният секретар на МВР  бе безапелационен, че ще бъдат безкомпромисни  във връзка с наличието на малолетни в нощните заведения, продажбата на алкохол на тях, също към продажбата на божествен газ на малолетни.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР