Главният секретар на МВР Петър Тодоров изрази съболезнования към близките

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров изрази съболезнования към близките
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Приоритетна задача ще ни е да не се налага да награждаваме посмъртно наши служители

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров изрази съболезнования към околните на двамата служители на реда, които починаха, откакто бяха прегазени от рейс, пренасящ незаконни мигранти в Бургас.

" Те бяха наградени, за жалост посмъртно. Дадоха живота си, изпълнявайки служебния си дълг. Приоритетната ни задача е да създадем всичко допустимо да няма за в бъдеще наградени чиновници посмъртно. Да, има позволени пропуски в действието и стиковката и тече инспекция, с цел да се обясни ролята на безусловно всяка конструкция каква неточност е позволена с деяние или безучастие ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Тодоров разяснява и това, че се правят промени в състава на Министерство на вътрешните работи. " Рокади има, няма чистка. Това, което съобщи министър Демерджиев, е, че чака от ръководителите и чиновниците резултати. Там, където се вижда, че резултатите не подхождат на условията, се предприе ротиране на чиновниците. Връзка с изборите няма - изрично. Създадена е нужната организация, целият запас на Министерство на вътрешните работи е с сложени задания да се бори с пазаруването на гласове. Сигнали има, те са оперативни, отработват се по действен метод. В момента, в който бъдат събрани задоволително данни за незаконна активност, ние ще я предадем на прокуратурата. Всички позволени способи от закона за документиране на незаконна активност се употребяват, включително и СРС-та. Министерство на вътрешните работи е еднообразно отдалечена от всяка партия и ще действаме еднообразно против тях ", безапелационен бе Тодоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР