Главният секретар на МВР Петър Тодоров и доскорошният му заместник

...
Главният секретар на МВР Петър Тодоров и доскорошният му заместник
Коментари Харесай

Симуланти в Narod.bg: Главният секретар на МВР и заместникът му плющят кюфтета на Рожен

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и досегашният му заместител Станимир Станев, които безусловно обезглавиха Министерство на вътрешните работи с излизането си в болнични, явно са положителни симуланти, тъй като сега плющят кюфтета и кебапчета на Рожен, любувайки се на най-високия стълб с българското знаме, разкри свидетел пред Narod.bg.

Както първо ние съобщихме, професионалното управление на Министерство на вътрешните работи демонстративно излезе в болнични като знак на противоречие с новия вътрешен министър Калин Стоянов.

Ето какво гласи сигналът до Narod.bg:

Реклама

Искам да споделя моето отвращение. Зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев, който е в болничен, сега е на Роженския събор дружно с основния секретар Петър Тодоров.

В каква страна живеем? Само вие можете да дадете публичност на такива нередности, написа потресеният четец на Narod.bg.

Припомняме, че преди броени дни старши комисар Живко Коцев бе краткотрайно преназначен за заместител основен секретар на Министерство на вътрешните работи със заповед на министър Калин Стоянов. Причина за решението е дългата „ неспособност “ на основен комисар Станимир Станев да извършва отговорностите си…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР