Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта ...

МВР: Имаше версия, че Явор Захариев е пребит, но вратата....Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев. По думите му, при пристигането на полицаите, вратата на дома на певеца е била заключена, а телефонът му е бил в него, предава Nova.

"Информацията, която имам към този момент, и не твърдя, че ще бъде много изчерпателна, е че когато получиха сигнала за въпросния господин в София - отидоха. Първоначално се работеше по версията, че може да е бил пребит, но отивайки на място вратата беше заключена отвътре. Телефонът беше в него. Доколкото разбрах, не е имало няколко дни връзка. Те са се опитали да се свържат с него, но не получихме никакви данни към този момент върху него да е било упражнено насилие. Действително не знам какъв е резултатът от аутопсията", каза главният секретар на МВР.

В социалните мрежи сестрата на Явор написа, е в кръвтта на брат й не са открити наркотици. Според нея, причина за смъртта на младия мъж е нанесен му побой. Днес беше погребението на Явор Захариев.

От МВР все още не се ангажират с конкретна версия за случая. Разследването продължава.

Източник: marica.bg