Главният секретар на МВР Ивайло Иванов и директорът на варненската

...
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов и директорът на варненската
Коментари Харесай

МВР: Нещастен случай или самоубийство са версиите за смъртта на варненския журналист Георги Александров

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и шефът на варненската полиция Даниел Пашов дадоха през днешния ден брифинг във Варна за гибелта на локалния публицист Георги Александров. На него участва и апелативният прокурор Владимир Чавдаров. Работи се по две съществени версии: трагичен случай или самоубийство.
Чавдаров изясни, че тялото е открито на към 17.30 часа на 22 май в плавателния канал под Аспарухов мост. Причината за гибелта е удавяне. По вътрешните органи има височинни контузии от високо рухване, не са открити следи от принуждение.
"Две са главните хипотези - трагичен случай и самоубийство ", съобщи Чавдаров. Той заяви и първите проби за съществуване на алкохол - 1.26 промила са открити в кръвта, 2.04 в урината и 1.94 в гръбначно мозъчната течност. Стана ясно още, че 39-годишният мъж не се е прибирал две денонощия преди този момент в дома си, а родителите го оповестили за търсене. Разследват се хората, с които се е срещал преди настъпването на гибелта.
Иванов удостовери, че няма никакви други доказателства, с изключение на по версиите за трагичен случай или самоубийство. Вещите на Александров не са открити. "Може да са паднали ", допусна Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР