Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев проведе работна

...
Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев проведе работна
Коментари Харесай

МВР поздравява испанските колеги с 200-годишнината от основаването на Испанската национална полиция ​

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев организира работна среща с Хуан Пабло Иглесиас Бейидо, аташе по вътрешни работи в посолството на Кралство Испания.

Двамата споделиха желанието си да работят взаимно за усилване на професионалния продан по линия на образованието на полицейски чиновници, шерването на опит във връзка с битката с пътния травматизъм и ефикасното противопоставяне с незаконната миграция и тероризма. Главен комисар Коцев оцени високо постигнатия другарски, партньорски и натоварен продан с Испания. „ Важно е да сме съответни на процесите в интернационален проект и да работим за по-интензивно интернационално съдействие “, означи гл. комисар Коцев. По думите на Хуан Пабло Иглесиас е нужен спомагателен подтик на целите на откритото взаимоотношение, което ще укрепи основаното сред двете страни доверие. 

Двамата оцениха конструктивността и откровеността на извършения разговор и обявиха готовността си да поддържат и развиват откритото съдействие. Главен комисар Живко Коцев  поздрави посредством госта си испанските сътрудници, с които българското вътрешно министерство поддържа чудесно съдействие, и им пожелава доста професионални триумфи. Поводът бе отбелязването на 200-годишнината от основаването на Испанската национална полиция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР