Главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов участва в

...
Главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов участва в
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР участва в среща на ръководителите на полицията на държавите от Залцбургския форум

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов взе участие в среща на ръководителите на полицията на страните от Залцбургския конгрес в границите на актуалното словенско председателство на самодейността. Форумът се организира в словенския курорт Бърдо при Кран, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Основната тематика на срещата е продан на опит във връзка с полицейската активност в обособените общности (т. нар. модел „ Полицията наоколо до обществото “), за оформяне на обща идея и правила, които да бъдат прилагани в целия Европейски съюз.

Моделите, употребявани в обособените страни от Залцбургския конгрес, са сходни и се основават на едни и същи правила - доверие сред полицията и обществото, отговорност на полицията към обществото, адресиране на локалните потребности в региона на сигурността, устойчиви партньорства с локалните органи и неправителствените организации, връзка и взаимоотношение сред полицията и обществото, повишение на предварителната защита.

Същевременно, съществуват и съответни специфики и цели в обособените страни, които постановат съответни дейности в дадена общественост.

Обменът на опит и положителни практики може да подкрепи подобряването на работата по тази линия във всички страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР