Главният секретар на Министерството на младежта и спорта (ММС) Асен

...
Главният секретар на Министерството на младежта и спорта (ММС) Асен
Коментари Харесай

Главният секретар на ММС Асен Марков участва в откриването на международния боксов турнир “Странджа“

Главният секретар на Министерството на младежта и спорта (ММС) Асен Марков взе присъединяване в церемонията по формалното разкриване на 69-ото издание на интернационалния боксов шампионат в Европа – “Странджа “. Надпреварата се организира в столичната зала “София “ от 19 до 25 февруари. За първи път шампионатът е в границите на седем спортни дни. В него вземат участие повече от 300 състезатели от 29 страни. България има 14 представители при мъжете и 13 при дамите.

“Добре пристигнали на най-стария интернационален боксов аматьорски шампионат в Европа “, обърна се към участниците основният секретар на ММС Асен Марков и им пожела да покажат най-хубавото от себе си в идните мачове. Той изрече специфични поздравления към Българската федерация по бокс за отличната организация и за това, че продължава 69-годишната традиция на шампионата, като поставя грижи неговият престиж непрестанно да пораства.

Приветствие към гостите насочи президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински, който публично откри надпреварата. Супервайзорът Дейвид Френсис изрази признателност към него и неговия екип за положителната организационна работа от името на Европейската боксова конфедерация. “Това е един извънредно влиятелен шампионат и всички ние се гордеем, че сме тук “, сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР