Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи победителя

...
Главният секретар на Министерството на икономиката Владимир Туджаров отличи победителя
Коментари Харесай

Румъния е сред най-добрите ни търговски партньори

Главният секретар на Министерството на стопанската система Владимир Туджаров отличи спечелилия в церемонията по награждаване на най-успешните служби по търговско-икономически въпроси. Наградите се провеждат взаимно с Българската комерсиално промишлена палата.

Владимир Туджаров връчи Първа премия на ръководителя на службата по търговско-икономическите въпроси в Румъния - Ивайло Маринов който означи, че северната ни съседка е един от най-големите търговско-икономически сътрудници на страната ни. Втора премия отиде за службата в Германия, а трета – за тази в Руската федерация. Почетен диплом получиха още службата по търговско-икономически въпроси в Канада, Полша и Съединени американски щати.

Туджаров посочи, че премиите са самопризнание за сполучливата работа на чиновниците в СТИВ в посока поддръжка на българския бизнес за осъществяване отвън границите на България, както и популяризирането на страната ни като атрактивна капиталова и туристическа дестинация.

На церемонията участваха още ръководителят на Българската търговско-промишлена палата господин Цветан Симеонов, изпълнителните шефове на Българската организация за вложения господин Стамен Янев и на Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия – Бойко Таков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР