Главният съдия - Владимир Вълков, който опорочи мача Етър -

...
Главният съдия - Владимир Вълков, който опорочи мача Етър -
Коментари Харесай

Определиха наказанието на съдията, опорочил Етър - ЦСКА

Главният арбитър - Владимир Вълков, който опорочи мача Етър - ЦСКА, е получил слаба оценка и ще бъде осъден. Това съобщи през днешния ден шефът на реферите Костадин Стоичков. Най-голямата неточност на съдийската бригада е, че позволи " алените " да изравнят резултата от чиста засада.

" За страдание, Владимир Вълков е получил слаба оценка и ще бъде осъден. Знаете, че арбитър, който има по-ниска оценка от 7.4, по устав би трябвало да бъде глобен. Все още не сме взели дефинитивно решение, само че по всяка възможност наказването на Вълков ще бъде сред 4 и 6 мача. Това гласи правилникът ", съобщи Стоичков.

" Ръката на бранителя на ЦСКА е права в легнало състояние. Когато топката идва към него той се пробва да я сгъне в лакътя и пробва да задържи топката. Този углавен удар е верен. Убеден съм, че до този миг не се оказва напън нито към Съдийската комисия, нито към съдиите. Реферите обаче са хора и всеки изпитва някакво терзание, като излезе на терена. Когато мачовете са с по-нисък заряд те минават обикновено. Проблеми имаме там, където мачът е значим. Има съдийски неточности, само че те са човешки ", добави шефът на арбитрите.

" Станислав Тодоров на мача Арда - Левски не отсъди дузпа в интерес на кърджалийския клуб. На мача Левски - Етър Станимир Тренчев отсъдия директен свободен удар, който не съществува. Левски вкара и завоюва мача. Понякога реферите бъркат в една посока, от време на време в друга. За каква тендиция приказват в Левски? ", приключи Стоичков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР