Главният съдия Мохамед Ел Хаким е повлиял на крайния изход

...
Главният съдия Мохамед Ел Хаким е повлиял на крайния изход
Коментари Харесай

Националните недоволни от съдията срещу Кипър: Трябваше да ни даде още две дузпи

Главният арбитър Мохамед Ел Хаким е повлиял на крайния излаз от от Лигата на нациите сред Кипър и България, приключил 1:1. Това е мнението на родните национали, които се прибраха след вчерашния дуел в Никозия.

Отборът ни имаше две искания за дузпа в средата на второто полувреме, които бяха подминати от рефера. Две минути преди края на постоянното време шведският съдия въпреки всичко отсъди 11-метров углавен удар, който беше реазлизиран от Николай Димитров.

„Вие би трябвало да ни помогнете да разберем какъв брой дузпи не бяха дадени в наша изгода преди тази, която изпълних. Това, което видяхме от терена – най-малко още две трябваше да получим… При осъществяването на дузпата нищо особено не ми мина през главата. В подобен миг не би трябвало да се мисли доста, просто заставаш и биеш, а най-после се вижда на таблото “, съобщи голмайсторът Димитров, съобщи.

„Щастлив съм, че играя още веднъж за националния тим. Изиграхме добър мач, само че нямахме късмет при ситуациите и не се прибрахме с триумф от Кипър. Мисля, че и съдията повлия на крайния резултат, защото можеше да отсъди още две дузпи.“, разяснява Делев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР