Главният редактор на врачанския сайт "Зов нюз" Мария Димитрова агитира

...
Главният редактор на врачанския сайт "Зов нюз" Мария Димитрова агитира
Коментари Харесай

Браво на независимата журналистика! Главният редактор на врачанския Зов нюз агитира през фейсбука си


Главният редактор на врачанския уебсайт "Зов нюз " Мария Димитрова пропагандира през персоналния си фейсбук профил скрито и подмолно, разясняват локалните хора. Тя непрекъснато оплюва един или различен претендент. Те обаче виждат, че единствено по един човек няма неприятна дума - досегашният кмет Калин Каменов. "Браво, това е самостоятелната публицистика във Враца ", означават те. Сайтът и тя не смеят да посочат един проблем в града - безработицата, бягането на младежите, ниските заплати, неприятната инфраструктура в кварталите. Няма никакви следствия против досегашната администрация на града и сигналите в прокуратурата против Калин Каменов.

Очевидно ГЕРБ и общината добре са си плащали на "Зов нюз ", настояват другите локални публицисти. Иначе те получават и хиляди пари и за самостоятелна жуналистика от Фондация "Америка за България " и постоянно пригласят на "Биволъ ". В листата с получателите на грантове на „ Америка за България “ в област „ Гражданско общество и демократични институции “ участва врачанският уебсайт „ Зов нюз “. Фирмата издател „ Алпико пъблишинг “ ЕООД е утвърдена да получи 169 420 лева с цел да усъвършенства проверяващата си публицистика и усили качеството и разнообразието на истинското си наличие. Ще бъдат наети и подготвени четирима млади публицисти, които да развият уменията си за писане на следствия и разбори. С парите „ Зов нюз “ ще прави и онлайн радио.

Комисията за финансов контрол през 2015 година глоби със 100 хиляди лева за пазарна операция и врачанската "Алпико пъблишинг ", издател на районния "Зов нюз " и четири други уеб страницата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР