Главният редактор на вестник Московский комсомолец Павел Гусев може да

...
Главният редактор на вестник Московский комсомолец Павел Гусев може да
Коментари Харесай

Руски медиен магнат може да изгуби половината си богатство заради развод

Главният редактор на вестник " Московский комсомолец " Павел Гусев може да се раздели с половината си благосъстояние поради дело за бракоразвод.

Съпругата на Гусев е завела дело в областен съд в Москва, настоявайки да получи половината от брачното им имущество, предава ТАСС.

" Съдът е записал делото на Евгения Ефимиова против Павел Гусев по отношение на разделянето на брачното им имущество, а за 23 август е планувано съвещание при затворени порти ", съобщи пред ТАСС представителят на съда Алексей Черников.

 Разводът на Гусев може да му коства скъпо
Източник:

Разводът на Гусев може да му коства скъпо

Според източници на съветската организация оспорваното имущество е на стойност 27 милиарда рубли (398 млн. долара). Недвижимото имущество на двойката е оценено на 1.5 милиарда рубли (22 млн. долара), а имoтите, благосъстоятелност на оспорваните икономически субекти, са на същата стойност.

" Това включва жилищен обект и 11 нежилищни пространства в Москва, две жилищни здания в Раменки, Московска област, два имота в Чеховски окръг и 9 имота в Одинцовски окръг на Московска област ", твърди източникът на ТАСС.

Освен това, брачната половинка на Гусев упорства техните дялове в компании и акциите на брачна половинка й също да бъдат разграничени, които тя прави оценка на 30 милиарда Рубли (442 млн. долара).

 Най-скъпите разводи в историята
Най-скъпите разводи в историята

Някои от тях са за над 1 милиард $

" Жалбоподателят желае акциите на вестника " Московский комсомолец ", издателство МК, металургичната компания Fregat и MK Media-Service да бъдат разграничени ", показва източникът.

В допълнение, брачната половинка упорства Гусев да бъде изпъден от жилището си на улица " Мали Кожихински " в Москва и да заплати обезщетение за използването на брачното им имущество.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР