Главният прозорец на ExtraDisks показва списъка с устройства в компютъра,

...
Главният прозорец на ExtraDisks показва списъка с устройства в компютъра,
Коментари Харесай

ExtraDisks – създава виртуални криптирани дискове


Главният прозорец на ExtraDisks демонстрира листата с устройства в компютъра, а на панела отляво са вариантите за основаване на разнообразни видове дискове (екранна фотография: ExtraDisks)

Макар че Windows компютрите имат дискова конструкция, основана при инсталиране на операционната система, можете да създадете спомагателни дискове благодарение на приложения като ExtraDisks. Този софтуерен инструмент ще ви разреши да създадете нови виртуални дискове, без да променяте конфигурацията на физическите дискове или да създавате нови дялове.

Главният прозорец на демонстрира листата с устройства в компютъра, без значение дали са систематични или CD/DVD-ROM. Програмата може да сътвори три разнообразни виртуални диска – криптиран, основан на файлове и основан на папки, всеки със свои лични особености.

Криптираните дискове разчитат на логаритъм AES128/AES256 и съхраняват несъмнено сензитивна информация. Създаването на нов диск става с няколко стъпки, в това число генериране на нов резервоар, в случай че подобен към момента не е разполагаем. На този стадий би трябвало да въведете името на файла, етикета на диска, неговия размер и типа на файловата система, която ще употребявате. Трябва да посочите и ключова дума.

(екранна фотография: ExtraDisks)

Виртуалните дискове, основани на файлове , са предопределени да хостват огромен брой дребни файлове (например фотоси, музика и други медийни файлове), до момента в който се прави преход към различен компютър.

(екранна фотография: ExtraDisks)

Базираните на папки дискове ви дават достъп до наличието на подпапките. Например, директория със фотоси може да бъде „ инсталирана ” на един диск, до момента в който директория с аудио файлове може да бъде инсталирана на различен диск.

(екранна фотография: ExtraDisks)

Независимо от вида диск, който създавате, приложението ви разрешава да изберете писмен знак на устройството от наличните. Освен това може да се конфигурира автоматизирано да инсталира устройство при пускане на Windows.

ExtraDisks предлага и спомагателни принадлежности. По-конкретно приложението разполага с управител за пускане и няколко други инструмента за систематични админи, включително мрежов фиксатор, управител на драйвери, инструмент за скрийнсейвър, управител на надзорен панел и стратегия за смяна на шрифтове.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР